70 начина за повишаване на женската енергия и сила.

70 начина за повишаване на женската енергия и сила.

Според Ведите, възникнали преди около 5 хиляди години, енергията на жените е основата на света. Именно, защото творческото женско Аз е това, което дава на един мъж, а то укрепва силите, които ръководят подвизите и постиженията му.
Всеки от нас има периоди на енергиен спад. Ведите предлагат невероятни начини, които увеличават женската сила.

1. Масаж. Според Ведите, женското тяло се нуждае от докосване. Нашите тела трябва да се движат. В противен случай енергията застоява, пресира тялото отвътре и причинява заболявания.

2. Посещение на фризьор — красивата прическа не е просто начин да подобрим настроението си. Косата за една жена е отражение на мислите ѝ. Ето защо в Индия, където Ведическото знание е много популярно, се придава голяма стойност на женската коса.

3. Маникюр — Красивите ръце, които искат да бъдат целунати! Това споделят мъжете.
Това съм го изпробвала както аз лично, така и няколко от моите приятели. След маникюр с червен лак за вниманието на съпрузите или любимия мъж се увеличава.

4. Общуване с други жени — взаимния обмен на енергия много засилва женствеността. На един мъж му трябва тишина, за да осъзнае себе си. Жените най-добре разбират своите преживявания чрез общуването с приятелки.

5. Дългите разговори по телефона — това не е загуба на време, а е прилив на енергия, от която една жена се нуждае. Ако думите са натрупани в една жена, то е много вероятно да ги излее върху любимия мъж. А това не е най-добрият начин.

6. Разходките — на жената ѝ трябва да най-малко веднъж на ден да излезе. Независимо от факта, че сме домакини, връзката с природата е много важна!

7. Музика — слушайте музиката, която обичате всеки ден. Медитативна или класическа. Превърнете това в навик, така както е чашата чай.

8. Откажете се от сложни теми за размисъл и преговори — Да, за една жена е полезно понякога да бъде несериозна и да не мисли за нищо. Ролята на момиченце ѝ дава младежко излъчване. Този момент е особено важен за деловата жена. Опитайте се да оставите сериозните неща на работното си място и не ги носете у дома.

9. Вана с розови листенца и ароматни масла — това не е каприз, а необходимост! Поглезете тялото си и ще се учудите на собствения си блясък и добро настроение.

10. Медитация — както и всички останали практики за релаксация, повишават нивото на женската сила. Медитирайте най-малко веднъж на ден преди лягане. Много полезна е медитацията сред природата.

11. Взимайте уроци по пеене — пеенето изчиства гърлената чакра. Ние не искаме да ругаем и хулим мъжете. В древна Спарта един от комплиментите за жена е бил "Тя е като песен."

12. Обикаляне по магазините — пазаруването е не само начин да се сдобиете с нови неща. Научете се да ходите на пазар, дори и да нямате пари. Пробвайте разни неща. Наслаждавайте се на красотата си. И не забравяйте, на женската енергия е толкова силна, че понякога е достатъчно само да видите и докоснете нещо и ще го имате скоро във вашия гардероб. А парите, които са нужни за това, идват сякаш от нищото.

13. Посещение на психолог — но задължително да е жена. Мъдрата и опитна жена може да ви помогне да видите ситуацията по различен начин и да я разберете. Мъдростта се предава от по-възрастните жени. Затова понякога е полезно просто да поговорите със собствената си баба, прабаба.

14. Танците — всякакви — това е прекрасен начин за увеличаване на силата и сексуалността на жените. Особено подходящи са арабските танци, латино танци.

15. Йога — йога практиката успокоява ума и дава сила. Желателно е треньорът да е жена, за предпочитане омъжена. Мъжът треньор ще ви учи как да заредите само тялото. Но няма да можете да споделите енергията. И това само защото той е мъж.

16. Редовни срещи с приятелките — за предпочитане на публично място, така се създава силен фон на женската енергия. И можете да споделяте една с друга липсващите ви качества.

17. Грижи за цветята — да имате малка градина у дома и да грижите за нея — това е още един начин да се запасите с прилив на женска енергия. Цъфтеж, растеж — всичко това е отражение на женската енергия.

18. Общувайте с женени приятели — това е много важно за тези, които искат да се оженят. Енергията на семейство при Ведите, се счита за най-полезна и ценна. Така че не бързайте да отказвате покана за парти, което е само за двойки. След такава среща, ще натрупате енергия, която ще привлече повече мъже, отколкото след посещение на нощен клуб, където има много сами жени.

19. Помощ — окажете помощ на някого в нужда или потърсете помощ за вас. Всичко това засилва женствеността. Откажете се от принципа "Аз мога сама", тъй като това е принцип типичен за мъжа.

20. Посетете книжарница — може и да е изненадващо, но да се разходи сред книгите е много вдъхновяващо за жена. Опитайте се да се посветите на това най-малко няколко часа на седмица. Жената е хранилище на познанието. А книгата е източник на знания.

21. Помолете някой мъж за помощ — всяка проява на грижа ни прави женствени. Направете си експеримент и помолете непознат да ви носи торбата. Настроението ви ще се увеличи — 100%!

22. Четене — прочетете хубава книга, която отдавна сте купили и стои на рафта. Особено полезно е да четат истории за живота на хората. Изучавайки Съдбата по-добре ще разбирате себе си.

23. Разпределете отговорностите у дома — идеята, че без вас "всичко ще мухляса" е начин да се понижи женската енергия. Доверете се на близките си да свършат някоя домашна работа, а вие използвайте времето да се поглезите!

24. Готварство — всичко свързано с готварството значително повишава нивото на женската енергия. Жената е домакиня, която знае как да нахрани и напои. Ако не знаете да готвите, научете се. А ако можете — усъвършенствайте уменията си. Опознайте кухнята от всички страни.

25. Дом — това не е само жилището, в което живеем. Женската енергия е силно свързана с дома. Ето защо ние толкова се дразним, когато вратата скърца или кранчето за мивката капе. За една жена, това не са просто дразнители. Това са дупки, през която изтича женската енергия. Но точно за такива дреболии понякога мъжът не се притеснява. Защо?
Мъжът мисли, мащабно. "Когато всички плочки в банята станат за смяна, тогава ще ги сменя с нови. Защо е нужно по десет пъти да се подмазва стената". Понякога е по-лесно да се наеме някой, който ще отстрани проблемите. Само не забравяйте да кажете на мъжа си, че сте го направили вие, знаейки, че той е много зает. А не защото ръцете му са на неправилното място. Мъжкото самочувствие е много уязвимо.

26. Планиране — всякакво съмнение и незавършеност е унищожително за една жена. А когато имате ясен план за действие, това е добър начин да запазите енергията си. Научете се да планирате нещата. Направете си план за действие напред за няколко месеца и дори за година. Какво ще правите утре вечер?

27. Гала обяд или вечеря на свещи. Сложете красива покривка и пригответе вкусни ястия. Оказва се, че всичко, което правим, дори повече за себе си, все пак ние искаме да повишим тонуса на любимия човек. Въплътете тези вълшебни моменти в живота си. Радвайте се на себе си и любимите си хора.

28. Образование — обучението и общуването с децата, може да повиши вашата енергия. Поради тази причина, не се отказвайте игрите с деца. А още по-добре е да учите децата, на това, което знаете — как да рисуват, да пеят, танцуват…

29. Уроци по актьорско майсторство — жената живее в свят на емоции. Играейки различни роли на сцената, тя може по-добре да разбере себе си, но също така и да се отърве от натрупаната агресия или да сподели радостта си. Изкуството на съблазняването — това е също един вид актьорска игра.

30. Направете си пикник сред природата — задължително в компанията на добри приятели. Ето няколко неща, които повишават нивото на женската енергия — обединението с другите, общуването с природата, приготвянето на храната.

31. Грим — да се грижиш за себе си, но не като начин да угодиш на един мъж, а за да доставиш радост на себе си. Ето защо е важно да си направите прическа у дома, да си облечете рокля и да изглеждате добре.

32. Подарете си цвете — един от най-простите начини да си повишите енергийното ниво. Цветята не са само вид женско украшение, те незабавно премахват негативните емоции. Така че, ако почувствате тъга, душевен дискомфорт, не бързайте да плачете забити във възглавницата, а си купете букет от цветя.

33. Носете поли, рокли — това облекло възстановява енергията в рода по женска линия. Има едно правило — не носете панталони на първите 7 срещи, ако наистина искате да впечатлите мъжа. Установено е, че носенето на панталони има негативно въздействие върху телата на жените.

34. Клуб млади майки — ако имате малко дете, задължително общувайте с други млади майки. Това е не само начин за обмяна на опит, но също така и за обмяна на енергия. Майчинството се олицетворява от Луната. А лунната енергия е енергията на женското.

35. Грижа за децата — не отказвайте да помогнете на омъжена приятелка да си поиграете с бебето/детето. Всяка проява на грижа, за една жена е начин за увеличаване на женската енергия. Важно е обаче да не гледате на мъжете като на деца.

36. Нахранете нуждаещ се — милосърдието е начин за повишаване на лунната енергия. Не е задължително да помагате на всеки. Просто намерете човек, на който можете лесно да угодите с приятна дреболия. Купете на самотната съседка плодове. Не отказвайте чаша чай на идващ към вас гост.

37. Общуване — за жените е трудно да не контактуват с други хора. От разговорите черпим енергия. Но е много важно да не се предава негативна информацията и клюки.

38. Романтични филми — уредете с приятел да гледате заедно някоя мелодрама. Любовните филми са полезно занимание за жените. Все пак е по-добре да го правите в компанията на други жени.

39. Изучаването на нови култури — повишава перспективите ви и ви позволява да погледнете отвъд вътрешния свят. Женската енергия има тенденция да се разпростира. Няма нужда да я ограничавате изкуствено.

40. Източници на вода — почивката в близост до река, езеро, море, ето един чудесен начин да се повиши вашата енергия. Водата е в основата на женската сексуалност и способността ѝ да бъде хармонична, приспособима към обстоятелствата или обратно — може да бъде бурна.
В древногръцките храмове на Афродита младите жрици задължително са се учили да плуват и да си взаимодействат с водата.

41. Физическо натоварване — ако чувствате липса на енергия, започнете с някакъв нов спорт. Това може да бъде не само нов вид фитнес, но също така и тичане сутрин. Много полезни са и танците! Чудесен начин за възстановяване, ако сте изцедени след спор с партньора.

42. Рокли — красивата рокля е един от начините за повишаване на вашата енергия. Между другото, за да се облечете с рокля, не е задължително да отидете някъде. Носете хубави дрехи и у дома.

43. Изчистете стари и ненужни вещи — стари неща, боклуци, боклука отслабва женската енергия. Ако животът ви е в труден период, значи е дошло време да направите разчистване на ненужните вещи.

44. Здравословен начин на живот — Излишно е да казваме, че лошите навици имат отрицателно въздействие върху силата и красотата на жените. Лоши навици могат да бъдат не само пушенето, но също и стоенето до късно, както одумването или мързела.

45. Поезия — четенето на поезия помага да разкрие романтичната страна на вашето Аз. Не се притеснявайте да пишете свои стихотворения. Изложена върху хартия енергията ще ви спаси от преживявания. Красивите срички ще ви научат да говорите красиво и на правилно мислене.

46. Хранене на птици и животни — един много простичък начин да си повишите енергията. Направете хранилка за птици до прозореца. Започнете с канарчета. Тази птица спомага за щастлив брак.

47. Посещение на музей или изложба — всичко красиво прави една жена още по-красива и женствена.

48. Общувайте с Учителя — отидете на лекция на любим автор, посетете някой тренинг. Книгите дават знания. Това е безспорно. Но по време на срещите с Учителя, ние се презареждаме с енергия.

49. Водете си дневник — ежедневно записвайте вашите мисли, желания и цели. Може да поставите в дневник картинки или рисувате. Вашите чувства са важни! Следователно, е добре да ги записвате. Ако задържате емоционалната си енергия, може да я прехвърлите към мъжа, а това само по себе си не е много добра идея. Освен с воденето на записки, можете да си правите самоанализ.

50. Направете албум с красиви снимки — залепете в него най-хубавите си снимки. И не се колебайте, а се забавлявайте. Не забравяйте, че вие сте винаги красива!

51. Вземете решение за вашите желания — желанията ви показват какво искате наистина. Особено в една връзка. Забравете за "Аз мога" Аз мога — това е прерогатив на мъжете. Мъжът казва: Мога да я спечеля, мога да я взема за жена (или не мога). Когато една жена започва да мисли много в стила на "Аз мога" става "мъж" Сравнете: "Искам да изглеждам добре. Искам да му се харесам. Искам да се оженя." С "Мога да изглеждам добре. Мога да му се харесам. Мога да се омъжа".

52. Любезна реч — научете се да общувате без агресия и натиск. Женската енергия разцъфтява от нежни думи, изречени от вас. Обидните и неприлични думи намаляват енергията до нулата.

53. Послушание — споровете, конкуренцията и друг тип активното поведение свеждат енергията на по-ниско. Поради тази причина, завладяването на един мъж, изтощава енергията на жената. Мъжът не желае жена, която е инициативна колкото него. С подобно поведение, тя му напомня на мъж. Опитайте се да бъдете мека и дипломатична.

54. Селективност в сексуалните взаимоотношения — ако една жена има много сексуални партньори, тя е обречена на разруха. Отдавайте се на сексуални отношения само с мъж, когото обичате. И му останете верни. Опитайте се да отложите сексуалния контакт за след първата среща. За привличането на един мъж трябва много енергия. Не я губете с правенето на ранен секс.

55. Чистота — поддържайте чисти дома си, тялото си и ума си. Отделете време за почистване на къщата. Не задържайте негативни спомени от миналото. Най-лесният начин за повишаване на енергията е стоенето под душа. Чистота носи енергия.

56. Обичайте себе си — едно от най-важните аспекти. Ако жената не е изпълнена с любов в сърцето и душата, тя е енергийно слаба. И нищо не може да даде на един мъж. Или още по-лошо, тя ще стане енергиен вампир, като взима неговата енергия. От тук следва спадът при мъжете, финансов колапс, болести. Използвайте всякакви техники, за да напълните кладенеца си с любов. Жената дава, затова тя трябва да бъде изпълнена с любов.

57. Изкуства и занаяти — плетене, бродиране, шиене — всичко, което можете да правите с ръцете си повишава нивото на вашата женска енергия.

58. Правете комплименти — и на себе си и на другите жени. Една добра дума ни прави по-силни. Ако ви е трудно да кажете нещо хубаво за другите жени, справете се с този проблем. Отхвърлянето на жените може да създаде трудности в отношенията с майка, свекърва, дъщеря.

59. Изразявайте любов — под всякаква форма и по всяко време. Прегръдка, целувка към близките. Говорете с любов на света, хората, вещите си. Слънцето, пролетния бриз, дъжд и дори и тъгата. Те са вашият учител. Всяко отхвърляне и съпротивляване действа опустошително на жената.

60. Правене на букети — работата с цветя носи зареждане с нови сили. Заряд на обновление и разцъфване.

61. Правилното хранене — използвайте продукти, които са подложени на по-малко обработка и колкото се може по-близо до природата. Помислете колко енергия дава ябълката откъсната от вас градината? И колко някой хамбургер. Сравнението е много различно.

62. Ласки — нежните докосвания могат да помогнат на жените да разбират себе си. Да се изучават. Погалете тялото си. Дори и да нямате мъж, не се лишавайте от нежност. Започвайте и завършвайте деня си в леглото с леко докосване по лицето, тялото и краката. Целунете ръцете си, така и другите ще ги боготворят.

63. Останете насаме със себе си — не се плашете от онези моменти, в които сте останали съвсем сами. Не се омъжвайте само заради самотата. Използвайте това време, за да се отдадете на себе си занимавате с ваши си неща. Природата има един месечен период, когато една жена трябва да мисли само за себе си. Това е периодът на менструацията.

64. Плюшени играчки — не се упреквайте за това, че още спите в прегръдките на плюшено мече. За жената е вредно да спи сама. Една играчка, дава усещане за топлина. Купете си играчка, ако чувствате липса на любов и внимание.

65. Научете се как да работите с Лунната енергия — постойте отвън на лунната светлина, заредете си вода чрез лунните лъчи. И след това я добавете към ваната. Помолете Луната за помощ при женски заболявания. Медитирайте, като си представяте как плувате в лунната светлина. Вие и Луната в едно.

66. Изпратете картичка на някого — по някакъв повод. Проявявайки внимание към някой, ще бъдете възнаградени. Запомнете: Жена — Даване. Давайки ще получите!

67. Благотворителност — това е много чист израз на женската енергия. Ако можете да направите нещо, за да помогне на човек, направете го.

68. Променете цвета на косата — ако в животът ви е настъпил застой, отидете на фризьор.

69. Аромат — Винаги трябва да ухаете на приятен аромат. Жената е цвете. Купуването на нов парфюм и ароматно масло засилва женската енергия.

70. Достойнство — бъдете уверени в своята уникалност. Според Ведите Жената е най-красивото нещо, което би могло да създаде Твореца. Вие сте красива! Вие сте очарователна! Вие сте секси! Вие сте Жена!

Автор: Руслан Нарушевич
70 начина за повишаване на женската енергия и сила.
Сподели