Избери си жена

Избери си жена

Избери си жена, която се е посветила на това да изследва дълбочината на душата си - това означава, че тя ще може да открие дълбочината и на твоята душа
Учеща да прощава на себе си своите грешки, тя ще се учи да прощава и твоите, и с времето вие заедно ще разберете, че грешки не съществуват, съществуват единствено възможности...

Избери си жена, която очиства подсъзнанието си от "боклукачрез медитация, освобождава се от раните на миналото чрез мантри и дори ако тези думи ти се струват странни и тайнствени, бъди спокоен - това означава, че тя не се страхува от потайните места в душата си. С такава жена те очакват дълги приключения в живота, навигация в океана на сърцето и душата ѝ.

Избери си жена, която почита своето тяло чрез движение и здравословна храна, която се грижи за себе си. Жената, която се чувства комфортно в собственото си тяло, ще успее да донесе комфорт и на теб, а нежността и чувствеността ѝ ще се превърнат в огромен източник на радост и за двама ви.

Избери си жена с гъвкав гръбнак и ум. Възможно е да не я разбираш много, когато тя ти говори за "суфистко въртене", но винаги ще я разбереш, когато говори за любовта, понеже тя ще живее чрез нея и ще бъде пример за безусловна любов.

Такава магична жена можеш да откриеш на различни места. Можеш да я срещнеш не само в йога студиата, но и там, където е нужна помощ - в училище, в болницата, в парка, в работата.
Ще я познаеш по излъчването, което ще те омагьоса. Дори може да я объркаш с богиня, понеже това е тъкмо така - тя обладава всички сили на Земята, въздуха, огъня, водата и етера.
Тя е пазителка на Вселената.
Тя създава живота.
И животът, който ще създадете заедно с нея, ще бъде прекрасен.


Рамдеш Каур

Избери си жена
Сподели